MAINARDI PIZZA TALENT KUP ISTRA 2016

 5stagioni small

 

 

 

 

MAINARDI FOOD i mlin LE 5 STAGIONI AGUGIARO pozivaju vas da se prijavite kao natjecatelj na 2. Otvoreno prvenstvo Istre za najboljeg Pizza majstora MAINARDI PIZZA TALENT KUP ISTRA 2016, koje će se održati u sklopu sajma PROMOHOTEL 2016 u Poreču, dvorana Žatika, 25.2.2016 sa početkom u 11:00 sati.

Natjecanje se odvija na štandu tvrtke MAINARDI FOOD, pod pokroviteljstvom krovne talijanske udruge ACCADEMIA PIZZAIOLI.

Prijaviti se možete kao predstavnik nekog od lokala, bilo da je to pizzeria, restoran, bar, ili kao pojedinac. Kako god se prijavili, zabavit ćete se i uživati u stjecanju novih znanja i iskustava, te promovirati sebe i lokal za koji se natječete.

PIZZA TALENT škola promovira tradicionalni talijanski način izrade pizze, jela koje pripremljeno na ispravan način i korištenjem kvalitetnih sastojaka predstavlja savršen i lagan obrok prepun kvalitetnih osobina i sastojaka.

Natjecatelji će se natjecati u dvije kategorije:

  1. Margherita – kraljica pizze. U ovoj kategoriji se najbolje prepoznaje stvarno umijeće pizza majstora, jer se uz korištenje samo 3 osnovna sastojka ističe harmonija okusa tijesta, mozzarelle i rajčice.
  2. Pizza po vlastitom izboru i kreaciji natjecatelja, pripremljena od sastojaka koje su osigurali organizatori. U ovoj kategoriji natjecatelji mogu pokazati svoje umijeće u kreativnosti, kombiniranju okusa i aroma. Bitan faktor je i prezentacija.

Pobjednik će se sa ovog prestižnog natjecanja vratiti ovjenčan slavom, bogatiji za jedno novo iskustvo i veliku količinu znanja, te sa automatskom registracijom na 25. Campionato Mondiale della Pizza 2016 koje se održava u Parmi (Italija) 11.4.-13.4.2016.

Svi ostali natjecatelji moći će se pohvaliti da su proživjeli ovo bogato iskustvo, i ponijeti sa sobom diplomu i poklone organizatora.
Pravilnik i prijavnica se nalaze ovdje.

PIZZA TALENT PRAVILNIK I PRIJAVA

Budite baš vi pizzaiolo koji će braniti svoje boje – prijavite se!

 

Podijelite ovaj sadržaj