NOVA KARIJERA KRISTINE HALUŽAN

Kristina Halužan postat će Ambasadorica talijanske pizze, Ambasadorica pravih talijanskih okusa, Ambasadorica kvalitetnih proizvoda… u Hrvatskoj i šire.

Mainardi Food ju već ovih dana šalje na obuku i specijalizaciju u Napulj, gdje će u organizaciji mlina Caputo i APN (Associazione Pizzaiuoli Napoletani – Udruga Napoletanskih Pizzaiuola) proći intenzivnu obuku u njihovoj školi, pod vodstvom najvećih Napoletanskih majstora pizze. Nakon toga, čeka ju još i specijalizacija u Napoletanskoj pizzeriji, kako bi znanje stečeno u školi primjenila u pravim radnim uvjetima talijanske pizzerije.

Na taj način će Kristina steći znanja i praksu koji su potrebni kako bi mogla svoje znanje prenositi pizza majstorima u pizzerijama širom Hrvatske, promovirajući brašna Caputo i ostale kvalitetne proizvode iz naše ponude.

Vlasnici pizzerija, slobodno nam se obratite ako u svom lokalu želite ugostiti ovu vrsnu pizza majstoricu, kako bi vam prenijela svoje znanje i prezentirala naše proizvode, ili ukoliko želite napraviti promociju svoje pizzerije.

Podijelite ovaj sadržaj