TERGESTE. SALONE DEGLI INCANTI 2017

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas i Vaše osoblje na manifestaciju nazvanu “Gli incanti del gusto” (Čarolije okusa) koja će se održati u predivnom ambijentu Salone degli incanti na predivnoj lokaciji na rivi u centru Trsta, pokraj Eataly, u periodu od petka 24, do ponedjeljka 27 studenog 2017 od 09,00 do 20,00 sati.

Povodom manifestacije, biti će prisutni i naši dobavljači, najprestižnije tvrtke iz svijeta HO.RE.CA., čiji će chef-ovi prezentirati svoje specijalitete.

Osim obilaska, razgleda i degustacije izloženih proizvoda tvrtki koje izlažu na manifestaciji, moći ćete i učestvovati (uz prethodnu registraciju) na raznim ‘cooking show’ natjecanjima koja će se održati u za to predviđenoj i uređenoj zoni salona, i odmjeriti snage sa chef-ovima iz cijele regije Friuli Venezia Giulia, Hrvatske i Slovenije.
Tijekom održavanja manifestacije, održati će se i razni tematski forumi vezani uz naš operativni svijet.

Ulaz na manifestaciju se naplaćuje u simboličnom iznosu od € 3,00, a sav prihod odlazi u dobrotvorne svrhe u korist Fondazione Lucchetta, dječja bolnica Burlo Garofalo e A.N.V.O.L.T. di Trieste.

Naši gosti, ugostitelji, će na ulazu u salon biti zamoljeni da ostave podatke tvrtke/obrta, i dobit će badge koji će im omogućiti pristup štandovima i degustacije proizvoda izlagača, dobavljača tvrtke Mainardi Food.

Manifestaciji će prisustvovati i lokalni proizvođači delikatesa i specijaliteta regije, koji će izlagati i prodavati svoje proizvode.

U salonu će biti bar i restoran otvoreni za posjetitelje.

ULAZNICA

KLIKNITE IKONU ZA PREUZIMANJE ULAZNICE ZA UGOSTITELJE. POPUNJENU ULAZNICU PREDAJTE NA ULAZU KAKO BI DOBILI BADGE KOJI VAM OMOGUĆUJE SLOBODNO KRETANJE IZLOŽBENOM ZONOM, KAO I DEGUSTACIJE PROIZVODA.

Podijelite ovaj sadržaj