MULINO CAPUTO i APN na sajmu GAST 2019 u Splitu

MULINO CAPUTO I APN NA SAJMU GAST 2019 U SPLITU

Na štandu 27 tvrtke Mainardi Food MULINO CAPUTO i APN organiziraju veliku promociju brašna Caputo, pizze napoletane i Udruge Napoletanskih Pizzaiuola APN.

Na štandu je izdvojena velika površina na kojoj je uređena pizzerija, u kojoj će veliki maestro pizze napoletane Maurizio Ianicelli pripremati napoletanske pizze izrađene od brašna Caputo.

Na sajmu će biti i ljudi iz tajništva Udruge Napoletanskih Pizzaiuola APN, koji će promovirati Udrugu i upisivati zainteresirane članove.

Biti će nam izuzetna čast i zadovoljstvo ugostiti sve zainteresirane pizzaiuole, bez obzira na nacionalnost, državljanstvo ili pripadnost drugim Udrugama.

Članovi APN koji su već upisani, ili se upišu na sajmu, mogu iskoristiti priliku da okrenu koju pizzu sa maestrom Mauriziom, te da od njega dobiju savjete kako napraviti vrhunsku pizzu. Naravno, oni od vas koji se odluče na to svakako neka sa sobom ponesu radnu odjeću (ako se ne žele zaprljati).

Napominjemo da će 28.2.2019 biti održano natjecanje TROFEO CAPUTO za najboljeg pizzaiuola. Na natjecanje su isto tako dobrodošli svi pizzaiuoli, bez obzira na nacionalnost, državljanstvo ili pripadnost drugim Udrugama. Registracija na natjecanje se ne naplaćuje, časti Mulino Caputo.

Nagrada za pobjednika je nastup na najvećem natjecanju pizzaiuola na svijetu, TROFEO CAPUTO u Napulju.

Osim brašna Caputo, imati ćete priliku i probati mnoge proizvode za pizzu kao što su: mozzarella fior di latte Euro Iovine, pelati Torrente, pelati San Marzano, kreme Greci, mozzarelle i burrate Sabelli, Tanagrina i La Sorrentina, konzervirane i suhomesnate proizvode Mainardi i mnoge druge namirnice.

POZIVAMO VAS SVE, I NADAMO SE DA ĆETE SE MNOGI ODAZVATI I POSJETITI NAS

Podijelite ovaj sadržaj