NOVOSTI

Naslovna / NOVOSTI
MAINARDI FOOD EXPO 2018

MAINARDI FOOD EXPO 2018

Nekategorizirano
Mainardi Food već tradicionalno izlaže proizvode iz svoje ponude na hrvatskim sajmovima ugostiteljstva i turizma. Do sada smo izlagali na sajmu Promohotel u Poreču, a ove godine smo odlučili izlagati u Zagrebu.Pozivamo sve subjekte koji posluju u ugostiteljskom i turističkom sektoru da nas posjete u paviljonu 8 na štandu 44, gdje ćemo izložiti vrlo široku paletu namirnica i vrlo atraktivnih proizvoda kojima možete obogatiti ponudu vaše kuhinje. U jednom dijelu štanda imat ćemo i potpuno uređenu pizzeriju u kojoj ćemo promovirati brašna i istinsku talijansku pizzu, a jedan od naših partnera izlagača će vam prikazati koncept unutrašnjeg uređenja lokala.Za sve ugostiteljske i turističke djelatnike ćemo osigurati besplatan ulazak na sajam. Svoju besplatnu ulaznicu možete zatražiti putem poruke, ili pozivom na neki od naših kontakata. POZIVNICA
Pročitaj više
HOTEL & GASTROTEH 2018

HOTEL & GASTROTEH 2018

Nekategorizirano
Mainardi Food ove godine izlaže svoju ponudu u Zagrebu na Zagrebačkom Velesajmu, na svom štandu u sklopu sajma Hotel & Gastroteh 2018.Na štandu ćemo prezentirati vrlo široku paletu kvalitetnih artikala i namirnica za sve tipologije lokala, od barova preko pizzerija do restorana visoke kategorije.Svakog dana ćemo organizirati posebne programe, radionice, degustacije, a organizirali smo i Mainardi Pizza Cup 2018, četvrto natjecanje za najboljeg pizza majstora Hrvatske.Nadamo se da ćete nam ukazati čast i posjetiti nas, a mi ćemo se potruditi da sajam napustite puni novih iskustava i saznanja, te novih ideja koje možete primijeniti u svom poslovanju.
Pročitaj više
MAINARDI PIZZA CUP ZAGREB 2018

MAINARDI PIZZA CUP ZAGREB 2018

Nekategorizirano
Mainardi Pizza Cup je tradicionalno natjecanje na kojem biramo najboljeg Hrvatskog pizza majstora.Ove godine održava se već četvrtu godinu zaredom, u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu, 22.02.2018. Mainardi Pizza Cup Zagreb 2018 će se održati u sklopu sajma HOTEL & GASTROTEH 2018, na za to predviđenom prostoru u sklopu štanda Mainardi Food.Natjecanje će biti organizirano na profesionalnoj električnoj peći, a u žiriju će se kao i uvijek naći velika imena i autoriteti profesionalne pizza i kulinarske scene.  Mainardi Food već je posljednje 2 godine vodio Reprezentaciju Hrvatskih Pizzaiola na svjetsko prvenstvo u Napulj, a ove godine će najbolje Hrtvatske pizza majstore voditi na oba najvažnija svjetska prvenstva za najboljeg pizzaiola, u Parmu i u Napulj. Reprezentaciju ćemo birati između najistaknutijih članova udruge Napoletanskih pizzaiuola, te osvajača nagrada na natjecanju. Zato pizzaioli, ne oklijevajte. Prijavite…
Pročitaj više
TERGESTE. SALONE DEGLI INCANTI 2017

TERGESTE. SALONE DEGLI INCANTI 2017

Nekategorizirano
Sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas i Vaše osoblje na manifestaciju nazvanu “Gli incanti del gusto” (Čarolije okusa) koja će se održati u predivnom ambijentu Salone degli incanti na predivnoj lokaciji na rivi u centru Trsta, pokraj Eataly, u periodu od petka 24, do ponedjeljka 27 studenog 2017 od 09,00 do 20,00 sati. Povodom manifestacije, biti će prisutni i naši dobavljači, najprestižnije tvrtke iz svijeta HO.RE.CA., čiji će chef-ovi prezentirati svoje specijalitete. Osim obilaska, razgleda i degustacije izloženih proizvoda tvrtki koje izlažu na manifestaciji, moći ćete i učestvovati (uz prethodnu registraciju) na raznim ‘cooking show’ natjecanjima koja će se održati u za to predviđenoj i uređenoj zoni salona, i odmjeriti snage sa chef-ovima iz cijele regije Friuli Venezia Giulia, Hrvatske i Slovenije. Tijekom održavanja manifestacije, održati će se i razni tematski forumi vezani uz naš operativni svijet.…
Pročitaj više
MAINARDI FOOD HRVATSKA

MAINARDI FOOD HRVATSKA

Nekategorizirano
Svakodnevno radimo na izgradnji naših Internet stranica i postavljanju novih sadržaja, kako bi vam što kvalitetnije prezentirali našu ponudu.Pokušat ćemo objaviti što više sadržaja, korisnih informacija i zanimljivosti iz svijeta hrane i namirnica, kako bi vam olakšali kreiranje vaših specijaliteta i pomogli sa novim idejama.MAINARDI FOOD, NAJBOLJI PARTNER ZA UGOSTITELJE
Pročitaj više
MAINARDI PIZZA CUP ISTRA 2017

MAINARDI PIZZA CUP ISTRA 2017

Nekategorizirano
Završeno je još jedno natjecanje za najboljeg pizza majstora.Interes za natjecanje je bio na razini prethodnih godina, natjecalo se je 11 pizza majstora iz Hrvatske, Slovenije i Italije, i svi su pokazali solidnu kvalitetu.Čestitamo svim natjecateljima što su imali hrabrosti i vjere u sebe da se natječu i pokažu javno svoje znanje i kvalitetu. Mnogi pizza majstori za to još uvijek nemaju hrabrosti, ali se nadamo da će se i ostali ohrabriti te da će vas se natjecati sve više i više. Mainardi Food će vas sve podržati, a najboljima od vas omogućiti da se natječu i na najprestižnijim natjecanjima u Italiji.Znamo da su mnogi od vas nezadovoljni i razočarani rezultatom, ali nažalost pobjednik može biti samo jedan, a često samo nijanse odlučuju o njemu. Pozivamo vas da i dalje…
Pročitaj više
PROMOHOTEL 2017

PROMOHOTEL 2017

Nekategorizirano
Tvrtka Mainardi Food je i ove godine izlagala velik dio svoj prodajnog asortimana na ovom prestižnom sajmu u Poreču.Za razliku od prethodnih godina, ove godine smo se izmjestili iz dvorane i preselili u veliki šator nasuprot glavnog ulaza.Učinili smo to kako bi mogli postaviti pravu Napoletansku peć za pizzu i kuhati i pripremati razne delicije iz našeg prodajnog programa bez ikakvih ograničenja.[Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="PROMOHOTEL 2017"]
Pročitaj više
POKREĆE SE PRVA PRAVA UDRUGA PIZZA MAJSTORA U HRVATSKOJ

POKREĆE SE PRVA PRAVA UDRUGA PIZZA MAJSTORA U HRVATSKOJ

Nekategorizirano
MAESTRO PIZZAIOLO - PIZZA MAJSTOR - PEKAR...Razni su nazivi koji se kod nas koriste za ovu plemenitu profesiju.Profesija je to koja privlači mnoge, ali samo rijetki imaju priliku obrazovati se i graditi teoretski i praktično, i postati pravi pizzaioli profesionalci. Kako bi njegovo tijesto bilo kvalitetno, pizzaiolo mora posjedovati široka teoretska znanja o brašnima, kvascima, tehnologiji dizanja tijesta i međusobne interakcije njegovih čimbenika u različitim uvjetima. Mora posjedovati i mnogo prakse i znanja o miješalicama i pećima, o sirevima, o rajčici, o raznim namirnicama koje će koristiti pri izradi svojih pizza. Mora razumjeti namirnice koje stavlja na svoju pizzu i njihovu međusobnu interakciju, kao i pravilno kombinirati okuse.Maestro Pizzaiuolo - Pizza Majstor, to nije posao... to je način života. Vrhunski pizzaiuolo se gradi polako i postepeno, stalno ulažući u sebe…
Pročitaj više
NOVA KARIJERA KRISTINE HALUŽAN

NOVA KARIJERA KRISTINE HALUŽAN

Nekategorizirano
Kristina Halužan postat će Ambasadorica talijanske pizze, Ambasadorica pravih talijanskih okusa, Ambasadorica kvalitetnih proizvoda... u Hrvatskoj i šire. Mainardi Food ju već ovih dana šalje na obuku i specijalizaciju u Napulj, gdje će u organizaciji mlina Caputo i APN (Associazione Pizzaiuoli Napoletani - Udruga Napoletanskih Pizzaiuola) proći intenzivnu obuku u njihovoj školi, pod vodstvom najvećih Napoletanskih majstora pizze. Nakon toga, čeka ju još i specijalizacija u Napoletanskoj pizzeriji, kako bi znanje stečeno u školi primjenila u pravim radnim uvjetima talijanske pizzerije. Na taj način će Kristina steći znanja i praksu koji su potrebni kako bi mogla svoje znanje prenositi pizza majstorima u pizzerijama širom Hrvatske, promovirajući brašna Caputo i ostale kvalitetne proizvode iz naše ponude. Vlasnici pizzerija, slobodno nam se obratite ako u svom lokalu želite ugostiti ovu vrsnu pizza…
Pročitaj više