MALA ŠKOLA NAPOLETANSKE PIZZE MLINA CAPUTO

MASTER CLASS MLINA CAPUTO
 
Pozivamo sve vas, hrvatske pizza majstore, koji želite napredovati u struci i graditi karijeru pravog stručnjaka – maestra pizzaiuola, da se prijavite u našu malu školu Napoletanske pizze koja će se održati u sklopu MAINARDI & CAPUTO PIZZA NAPOLETANA SHOW 2016 u Zagrebu 17. i 18.10.2016.
 
Tečaj će voditi Maestro Pizzaiuolo Davide Civitiello, jedan od pizzaiuola prezentera mlina Caputo i instruktora udruge napoletanskih pizzaiuola APN.
Davide je vrhunski profesionalac i nosi titulu osvajača svjetskog prvenstva Campionato Mondiale Pizzaiuoli Trofeo Caputo koje se svake godine održava u Napulju, a on ga je osvojio 2013.
 
Radi se o kratkom jednodnevnom tečaju od nekoliko sati, tijekom kojeg ćete naučiti osnove izrade Napoletanske pizze, vidjeti demonstraciju zamjesa tijesta i procesa dizanja i čuvanja tijesta, proces razvlačenja tijesta i stavljanja nadjeva, te konačno proces samog pečenja pizze u Napoletanskoj krušnoj peći.
Osim toga ćete imati priliku i naučiti mnogo teoretskih znanja o povijesti pizze, o mlinu i brašnima Caputo, kao i o ostalim sastojcima koji se koriste kod izrade pizze.
 
Ovaj tečaj je za vas potpuno besplatan, jedini uvjeti za sudjelovanje u maloj školi pizze su da imate želju za učenjem i vlastitom izgradnjom, te da radite u nekoj hrvatskoj pizzeriji.
Napominjemo da je tečaj jednodnevni, znači da ga možete praditi ili 17 ili 18, ovisno o željama i mogućnostima.
Podijelite ovaj sadržaj