BRAŠNA CAPUTO

Mainardi Food je ekskluzivni distributer brašna Antico Mulino Caputo za Hrvatsku i Sloveniju

Caputo 1924, tradicionalni Napuljski mlin

Od 1924 godine velikodušno i strasno radimo, kako bismo profesionalcima i entuzijastima bijele umjetnosti pružili najkvalitetnija brašna, proizvedena sa velikim poštivanjem sirovina i tradicije.
Proizvodimo široku ponudu brašna za slastičarstvo, pekarstvo, tjestenine i pizze, s mnogo vrsta brašna namijenjenih različitim obradama.

Vjerodostojnost, Spontanost i tradicija

Iz tih vrijednosti se rađa bijela umjetnost Caputo koja nam, zahvaljujući iskustvu stečenom u 3 generacije Napoletanskih Majstora Mlinara, omogućuje da jamčimo vrlo visoke standarde kvalitete, tako da majstori ugostitelji i umjetnici okusa mogu na najbolji način izraziti svoju kreativnost.
Vrijednost naših proizvoda je cijenjena i prepoznata u cijelom svijetu, jer zahvaljujući Caputo metodi, brašno ima sposobnost očuvanja prirodnosti i autentičnosti okusa na najvišoj razini.

Metoda Caputo

Oduvijek koristimo vrlo sporu metodu mljevenja, povezanu s drevnom umjetnosti i tradicijom mljevenja. To nam omogućuje dobivanje visoko kvalitetnih brašna bez oštećenja škroba, organoleptičkih svojstava i osobito autentičnosti okusa.
Kombiniramo mnoge talijanske vrste pšenice koju nabavljamo iz pokrajina Umbria, Marche i ostalih talijanskih regija da bismo dobili temelj našeg proizvoda.
Zatim ih integriramo sa žitaricama iz Sjeverne Europe, posebice Francuske, Njemačke i Finske.
Naši proizvodi su izuzetno prirodni, jer radimo bez dodavanja kemijskih enzima ili aditiva.

To je bijela umjetnost Caputo mlina iz Napulja.

 

Preuzmite kataloge:

Ponuda Caputo brašna 25 Kg

Ponuda Caputo Posebnih proizvoda

Ponuda Caputo brašna1-5 Kg

Podijelite ovaj sadržaj