O NAMA

MAINARDI FOOD S.r.l., sa sjedištem u RONCHI DEI LEGIONARI (GO), bavi se prodajom prehrambenih proizvoda za ugostitelje, 30 godina na teritoriju Italije, u pokrajinama Friuli Venezia Giulia, Veneto i Emilia Romagna, od 2006 u Sloveniji, a od 01.07.2013 i u Hrvatskoj.

Naša tvrtka je nositelj certifikata CE. Naše sjedište raspolaže sa ukupnom površinom od 1950 m² , od čega 1500 m³ otpada na komoru za čuvanje duboko smrznutih proizvoda (temperatura -20°) i 900 m³ na komoru za čuvanje svježih proizvoda (temperatura +4°). Također raspolažemo sa 6 vozila opremljenih dvostrukim odvojenim rashladnim prostorom (+4°C i -20°C) za prijevoz lako kvarljivih prehrambenih proizvoda. Vozila su nosivosti do 3.500 kg, do 7.500 kg i do 12.000 kg najveće dopuštene mase. Sva vozila su propisno certificirana od strane lokalne zdravstvene ustanove. Tvrtka zapošljava samo kvalificirane djelatnike. Svaka od radnji pakiranja, pripreme i utovara proizvoda se odvija u skladu sa HACCP, a slijedivost proizvoda podržava informacijski sustav koji upravlja ulazima i izlazima roba sa dodjelom šifre i roka uporabe, bez obzira da li se radi o mesu (svježem ili smrznutom) ili ribi (smrznutoj). Zdravstvena ustanova Gorizia, a posebno veterinarski odjel, izvršava periodične kontrole, tako da cijeli proces skladištenja i pakiranja roba slijedi važeće propise (kontrola roba pri ulazu i izlazu, temperature vozila, temperature komora, rokovi uporabe, higijenski protokoli, dokumentacija, itd…).

Tvrtka raspolaže kuhinjom i salom za degustacije. Svaki put kada se ukaže potreba za testiranjem nekog proizvoda ili prezentacijom novih proizvoda klijentima, dovode se profesionalni kuhari spremni da prenesu pozvanim korisnicima ideje i inovacije za implementaciju u vlastiti jelovnik.

Nudimo široku paletu od cca 6000 proizvoda, i u  mogućnosti smo udovoljiti svim potrebama. Na usluzi smo i da udovoljimo eventualnim zahtjevima za isporuku rijetkih gastronomskih delikatesa, prema potrebama klijenta.

Mainardi Food S.r.l. je članica udruge Cooperativa Italiana Catering koja udružuje oko 50 članica u raznim regijama Italije, u Americi, u Austriji, sa sveukupnim prometom od oko 700 milijuna €.

Gospodin Mainardi, predsjednik i jedini član uprave tvrtke, osobno vodi poslovne odnose sa klijentima i (kada postoji potreba) pruža pomoć pri odabiru proizvoda.

Podijelite ovaj sadržaj

Odgovori